Kyoritsu Nederland
Kyoritsu Nederland
Polderweg Oost 26
2973 AN Molenaarsgraaf
0184 671 877 - info@kyoritsu-nederland.nl
Quality and reliability is our tradition

 

Service

Demonstratie

Bent u nieuwsgierig naar de functionaliteiten en mogelijke inzetbaarheid van een bepaald Kyoritsu test- of meetinstrument? Dan biedt een demonstratie door een van onze productspecialisten uitkomst. Tijdens de demonstratie wordt uitgebreid getoond hoe het betreffende instrument werkt en voor welke situaties het instrument geschikt is. Samen met u wordt bekeken wat de beste oplossing is voor uw test- en meetvraagstuk.

 

Kalibratie

Een periodieke kalibratie is van belang om de nauwkeurigheid van uw Kyoritsu test- en meetinstrument(en) te kunnen garanderen. Uw test- of meetinstrument wordt getest n.a.v. de specificaties waaraan het moet voldoen. Tevens wordt het instrument zo precies mogelijk afgeregeld. Daarnaast wordt het instrument onderhouden, gecontroleerd op gebreken en indien nodig worden de vitale onderdelen gereinigd. Bij instrumenten die een netsnoer bevatten wordt ook een NEN3140 test uitgevoerd.

Van de kalibratie wordt altijd een certificaat uitgereikt waarop de herleidbaarheid is aangegeven naar nationale standaarden. Het instrument wordt voorzien van een sticker waarop duidelijk is of het instrument voldoet aan zijn specificaties en wanneer het voor herkalibratie in aanmerking komt.

Voor grotere aantallen instrumenten kunt u een contract afsluiten.


De volgende mogelijkheden voor kalibreren voor ISO9000 en VCA worden aangeboden:

  • Kalibratie zonder meetgegevens: Kalibratie van het instrument waarbij het instrument wordt voorzien van een sticker en een certificaat van herleidbaarheid wordt meegeleverd.
  • Kalibratie met meetgegevens: Kalibratie van het instrument waarbij het instrument wordt voorzien van een sticker; een certificaat van herleidbaarheid en de meetgegevens (kalibratiegegevens) worden meegeleverd.
  • Kalibratie 'as-found/as-left': Kalibratie van het instrument waarbij het instrument wordt voorzien van een sticker; een certificaat van herleidbaarheid en de meetgegevens (kalibratiegegevens) van voor en na de kalibratie worden meegeleverd. Dit wordt 'as-found' en 'as-left' genoemd.
  • Kalibratie met RvA accreditatie: Dit is de meest uitgebreide vorm van kalibreren. Dit wordt toegepast voor instrumenten die worden gebruikt voor nauwkeurige verificatie of inregelen. Het instrument wordt gedurende een vastgestelde tijd, meestal enkele dagen, regelmatig gecontroleerd op zijn specificaties.

 

Informatie aanvragen

Waarom Kyoritsu?

  • Uitstekende ondersteuning
  • Hoogste veiligheidsnorm t/m CAT IV
  • Levering incl. handleiding
  • Universele kalibratie