Kyoritsu Nederland
Kyoritsu Nederland
Polderweg Oost 26
2973 AN Molenaarsgraaf
0184 671 877 - info@kyoritsu-nederland.nl
Quality and reliability is our tradition

 
Over Kyoritsu - Over Kyoritsu

Betrouwbare test- en meetinstrumenten

Kyoritsu betekent: “Samen staan we sterk”.


De producent van betrouwbare test- en meetapparatuur met een focus op hoge kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid. Opgericht in 1940, actief op vijf continenten en levert aan 120 landen. Kyoritsu heeft klanttevredenheid en het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten tot één van de topprioriteiten gemaakt.

State of the art elektrotechnische test- en meetproducten zijn de ruggengraat van het bedrijf. Kyoritsu is gecertificeerd volgens de ISO9001 kwaliteitsnorm. Wereldwijd maken monteurs, installateurs en inspecteurs gebruik van Kyoritsu True RMS stroomtangen, waterdichte elektrische testers, True RMS multimeters, moderne isolatieweerstandmeters, installatietesters, power loggers en power quality analyzers

Kyoritsu Nederland is de hoofdimporteur voor Nederland met als commerciële filosofie het adviseren op maat en leveren volgens afspraak. Met demonstraties, trainingen, verhuur en kalibraties, leveren wij een complete oplossing voor uw elektrotechnische vraag.

Heeft u interesse om dealer te worden van Kyoritsu, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail met uw vragen.

Betrouwbare test- en meetinstrumenten van Kyoritsu voor een accuraat resultaat.

 

Bekijk productaanbod

Waarom Kyoritsu?

  • Uitstekende ondersteuning
  • Hoogste veiligheidsnorm t/m CAT IV
  • Levering incl. handleiding
  • Universele kalibratie