Kyoritsu Nederland
Kyoritsu Nederland
Polderweg Oost 26
2973 AN Molenaarsgraaf
0184 671 877 - info@kyoritsu-nederland.nl
Quality and reliability is our tradition

 

Disclaimer van Kyoritsu Nederland

Molenaarsgraaf, 1 september 2017

Omdat het altijd mogelijk is, dat tijdens het opzetten en onderhouden van de webpagina's fouten worden gemaakt maken wij u dringend attent op het volgende:

Internet en webpagina's zijn, op het niveau waarop deze site is gebouwd niet honderd procent te beveiligen tegen aanpassingen die door derden opzettelijk worden aangebracht. Hierdoor moet Kyoritsu-Nederland.nl een voorbehoud maken voor de vermelde gegevens en bruto prijzen op de door haar gepubliceerde pagina's.

Ook kan het voorkomen dat een artikel helaas niet meer beschikbaar is. Natuurlijk zal u altijd in dit geval een passend advies ontvangen.

Kyoritsu-Nederland.nl heeft de bruto prijzen en gegevens van de op deze pagina's geplaatste artikelen nauwkeurig gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat in deze gegevens fouten voorkomen. Voor deze fouten kan Kyoritsu-Nederland.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Alle bruto prijsinformatie op onze internetsite en in ons E-mail verkeer is strikt indicatief.

Onze bedrijfspolicy betreffende bruto prijsindicaties die u worden verzonden per e-mail vindt u steeds onderaan in de aan u verzonden mail:

Indien deze e-mail bruto prijsinformatie bevat, wordt u erop gewezen dat deze informatie strikt indicatief is en hieraan, op geen enkele wijze, rechten kunnen worden ontleend. Deze e-mail en bijgevoegde attachments kunnen vertrouwelijke of privé informatie bevatten, die alleen bedoeld is voor de geadresseerde. Als u niet de geadresseerde bent, betekent dit dat niets uit deze e-mail of enig attachment mag worden aangehaald, gekopieerd of gedistribueerd, evenals dat elke actie op deze e-mail ten strengste verboden is en zelfs onrechtmatig kan zijn. Heeft u deze mail door een fout ontvangen brengt u de afzender middels een return e-mail dan direct op de hoogte en verwijdert u deze mail. Kyoritsu-Nederland.nl of haar medewerkers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor onjuiste, vertraagde of onvolledige verzending van deze e-mail of de attachments.

Waarom Kyoritsu?

  • Uitstekende ondersteuning
  • Hoogste veiligheidsnorm t/m CAT IV
  • Levering incl. handleiding
  • Universele kalibratie